Kapel

De unieke ambiance die u zoekt

In zowel de kapel, de tuinkamer als in de hal vindt u de unieke ambiance die u zoekt. Geschiedenis ontmoet hier de toekomst. Omgeven door sfeer en stijl zijn deze ruimtes geschikt voor velerlei activiteiten.

De kapel is bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld het houden van symposia, presentaties, tentoonstellingen en beurzen. Maar ook voor Mariaverering, het geven van concerten, het vieren van jubilea, het sluiten van burgerlijke huwelijken en voor niet-kerkelijke afscheidsvieringen.

In de kapel kan men met grote groepen terecht. Is er meer ruimte nodig, dan kunnen de zijbeuken erbij getrokken worden. Wil men een intiemere ruimte in de kapel creëren, dan kan dat door middel van het plaatsen van geluiddichte schermen. De kerkbanken zijn vervangen door stoelen, waardoor verschillende opstellingen mogelijk zijn. Bijvoorbeeld het vormen van kleine groepjes en desgewenst het plaatsen van een catwalk. De kapel biedt ruimte aan maximaal vierhonderd personen.

terug

Tuinkamer

Rust in een intieme sfeer

De tuinkamer is met name geschikt voor kleinere bijeenkomsten, zoals vergaderingen en het houden van lezingen en debatten. Met het uitzicht op de sfeervolle tuin en de mogelijkheid tot het gebruikmaken van het overdekt terras, kunnen wij voor uw activiteit een intieme sfeer creëren.

Capaciteit van de tuinkamer

  • 26 zitplaatsen 
  • 40 tot 60 staplaatsen 
  • Overdekt terras
terug

Beeld en geluid

Van alle gemakken voorzien

De kapel is op audio en visueel gebied van alle gemakken voorzien. Er kan gebruikgemaakt worden van een podium, audioapparatuur en van een groot presentatiescherm (360x234 cm.) met doorzichtige projectie.

Geluiddempende schermen kunnen geplaatst worden om ruimtes af te schermen. Alle pilaren zijn voorzien van elektriciteit en internet. Ook is ringleiding aanwezig.

terug

Catering

Kruisheren Catering en Kruisheren Culinair; voor elk wat wils

U kunt gebruikmaken van Kruisheren Catering. Voor koffie en thee, vlaai , gebak of petit fours. Een drankje en een hapje. Of maak gebruik van Kruisheren Culinair, voor het verzorgen van eenvoudige maaltijden tot luxe zes-gangen diner’s. En alles wat daar tussenin zit!

Kruisheren Catering is tevens trots op de samenwerking met Hutten Catering. Door deze samenwerking staat Kruisheren Culinair garant voor een optimale verzorging van uw evenement.

Voor het begeleiden van uw evenement staan gastvrouwen tot uw beschikking.

Neem vrijblijvend contact op voor het bespreken van de vele mogelijkheden.

terug

Tarieven

Een offerte op maat

Gezien de vele combinaties van mogelijkheden die de Kruisherenkapel biedt, zijn standaardtarieven niet beschikbaar. Wij maken voor u een offerte op maat, aangepast aan uw persoonlijke wensen. Graag bespreken we met u de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.