Even Voostellen

09 augustus 2016

 

Jasper Starink is het nieuwe gezicht van de Kruisherenkapel

 

U heeft hem misschien al eens gezien of gesproken: Jasper Starink is sinds het begin van vorig jaar de projectmanager van de kapel. Hij volgde Maarten Pouwels op en is daarmee het nieuwe gezicht en aanspreekpunt. Met een grote horeca werkervaring is Jasper de juiste man op de juiste plek.

 

 

 

Afgestudeerd in Hospitality Management en met ruime en diverse ervaring als restaurant manager op verschillende locaties, zocht Jasper een uitdaging om zijn bundeling van ervaring te benutten. Deze vond hij in de Kruisherenkapel. “Mijn functie hier is veel omvattend, dat spreekt mij aan. Maar ook het feit dat dit zo’n bijzondere en respectvolle plek is, werkt stimulerend. Het is een grote uitdaging om hier mooie en aansprekende evenementen te organiseren die helemaal passen bij het gedachtegoed van de Kruisheren. Dat staat voorop. De kapel zal nooit en te nimmer een plek zijn voor luidruchtige feesten.

Er is hier zoveel mogelijk, daar sta ik ieder keer weer van te kijken. Zoals de mogelijkheden op culinair gebied en het gebruik van de verschillende ruimtes, voor zowel grote als kleine gezelschappen. Dat is onze kracht, maar tegelijkertijd ook onze zwakte. Omdat we zo’n diversiteit aan evenementen bieden is het tot nu toe nog niet altijd duidelijk voor mensen wat er allemaal gebeurt in de kapel. Daar gaan we in de toekomst aan werken.”

Kapel speelt actieve rol in samenleving

“Ik ben er trots op om in zo’n mooie kapel te mogen werken en vooral ook samen te werken. De kapel speelt een actieve rol in de samenleving en is daarmee meer dan alleen een gebouw. De waarde van de kapel is te groot om alleen maar voor een of twee doeleinden gebruikt te worden. Daarom organiseren we hier zeer gevarieerde evenementen, die velen aanspreken. De Kruisherenkapel is in Uden een begrip en voor velen te vinden. Dat is belangrijk. De kapel is er voor iedereen. Door middel van diverse, unieke en laagdrempelige evenementen hopen we voor iedereen iets te bieden. Vanuit mijn functie ben ik daarin de spil en het aanspreekpunt. En dat ervaar ik als een bijzondere baan.”

Genieten wanneer alles geslaagd is

Als horecaman in hart en nieren geniet Jasper ervan wanneer alles wat hier plaatsvindt geslaagd is. “En wanneer dat niet zo is, dan zet ik me meer dan honderd procent in om het te verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat aan alle verwachtingen voldaan wordt.”

Jasper geeft aan dat u met vragen over kapelactiviteiten, evenementen en culinaire mogelijkheden altijd bij hem terecht kunt. Hij kan u verder helpen met uw eventuele plannen en u uitleg geven over de vele mogelijkheden in de kapel. Neem contact op met Jasper via j.starink@kruisherenkapel.nl

terug

Eerdere Columns