MUZIKAAL KERSTVERHAAL: NU DAT JIJ ER BENT

16 december 2018 14:30
Stichting Oss Cultureel BrabantTalent
 
Het authentieke verhaal van 2018 jaar geleden, nu met teksten en liedjes van deze tijd. De voorstelling is vergelijkbaar met de tv-uitzendingen van The Passion. Een sfeervolle beleving van dit historische verhaal voor iedereen, ongeacht leeftijd, religie, aard of ras. Het geeft de bezoekers een meerwaarde in hun ‘kerstgevoel’ met de zo belangrijke familiesfeer. En zeker ook de impact hoeveel een kindje en vrede in onze huidige samenleving kunnen betekenen.
Zangschool BrabantTalent, met ongeveer 80 talentvolle jongeren en jong volwassenen, zingt 4-stemmig 12 meestal Nederlandstalige liedjes, begeleid door een strijkorkest met vleugel en Ewi-speler (blaasinstrumenten). De songteksten hebben telkens een interpretatie naar het kerstverhaal, bijvoorbeeld ‘Kringloop van het leven’ (uit The Lion King), ‘Nu dat jij er bent’ (Trijntje Oosterhuis), ‘Stil in mij’ (Van Dik Hout) en ‘Welkom’ (Stef Bos).
Een verteller verbindt telkens met een korte toelichting een situatie uit het kerstverhaal met de betreffende liedtekst. Met natuurlijk een sfeervol verlichte kerk en een perfecte geluidsinstallatie duurt de voorstelling bijna 5 kwartier, zonder pauze.
 
Voor kaartverkoop, meer overige informatie en/of opmerkingen verwijzen wij u graag naar www.osscultureel.nl
 
Om direct kaarten te bestellen voor de 14:30 kunt u hier klikken
Om direct kaarten te bestellen voor de 17:00 kunt u hier klikken
 
Zaal open 14:00 en om 16:30
Aanvang voorstelling 14:30 en om 17:00
Entree: € 10,00 ( excl. € 1,50 ticketkosten )