Agenda

 • 28 oktober 2018

  Najaarsconcert Koor Sprightly

  Najaarsconcert Koor Sprightly
  Popkoor Sprightly presenteert op zondag 28 oktober het Popconcert UJESE KERS OP DE TAART. Met gastoptredens van Bart van Gijn, Jacques Tichelaar en Four Evergreen. Entreekaartjes à € 7,50 zijn verkrijgbaar bij Rokado in Uden. Als muziekliefhebber wil je dit echt niet missen. Wees er dus snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.
  Lees verder
 • 1 november 2018

  De Pul presenteert: Pippo Pollina

  De Pul presenteert: Pippo Pollina
  Onlangs stond hij nog in de Arena van Verona voor 10.000 Italiaanse fans, nu komt hij naar Uden voor een uniek optreden in de Kruisherenkapel: De Italiaanse singer-songwriter Pippo Pollina is een grootsheid in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en thuisland Italië. De in 1963 geboren Pippo was voor zijn carriere als zanger journalist, waarbij hij maffiose structuren wist te onthullen in Italië.
  Lees verder
 • 23 november 2018

  Concert Rondom de Noordzee door Symfonieorkest Helmond-Venray

  Concert Rondom de Noordzee door Symfonieorkest Helmond-Venray
  Symfonieorkest Helmond-Venray (SOHV), voor de tweede keer te gast in de Kruisherenkapel, opent met de Oud-Nederlandsche Dansen van Julius Röntgen. Voor zijn orkestwerken liet Röntgen zich vaak inspireren door folklore. Aansluitend begeleidt SOHV violiste Jeanine Melis in The Lark Ascending van Ralph Vaughan Williams.
  Lees verder
 • 21 december 2018

  Winterzonnewende special

  Winterzonnewende special
  Winterzonnewende special Vrijdag 21 december Op de dag van de winter zonnewende is er een bijzonder evenement in de kapel. Tahir Oppier en Lilian Gijsbers brengen een avond vol van spirituele energie en healing. Zij geven samen in een diepe trance boodschappen van engelen en opgestegen meesters door. Soms worden contacten gemaakt met overleden personen, misschien ontvang jij wel een persoonlijke reading. Je wordt ontvangen door Edith Romme en Diana Oostrom, zij staan garant voor een gastvrij onthaal. De avond wordt opgeluisterd door een zangoptreden van Marianne van Oorschot. Haar stem raakt altijd recht in het hart.
  Lees verder